top of page

Fri, Feb 02

|

Flora yoga studio

GONGBAD MED OLE EDVARD BRENDE

En magisk reise inn i vibrasjonens verden - gongbad er dyp meditasjon og avspenning for kropp og sinn.

Registration is closed
See other events
GONGBAD MED OLE EDVARD BRENDE
GONGBAD MED OLE EDVARD BRENDE

Tid og sted

Feb 02, 2024, 6:30 PM – 8:00 PM

Flora yoga studio, Markegata 61, 6900 Florø, Norway

Om arrangementet

Ole Edvard Brende er tilbake med hans fantastiske Gong Bad ved Flora yoga studio!

Kom opplev dyp avspenning og velvære for kropp sinn og sjel!

Gong bad er en avslappende reise i verden av vibrasjoner. Det handler ikke om vann, men er et bad i vibrasjonene fra gongene som er konsert, meditasjon og avspenning på en gang. Deltagere kan bare tulle seg inn i tepper og ta i mot lydene og vibrasjonene. Sinnet vil gjerne prøve og tolke lydene, men må nok gi slipp og da kan du oppnå fullstendig hvile.

Velkommen til Gong Bad med Ole Edvard og opplev dyp meditasjon og hvile. Økten passer alle. Vi sitter sammen etter økten og nyter en kopp te på matta.

HVOR: Flora yoga studio, Markegaten 61, 2. etasje, Florø, tlf 948 73 966

NÅR: fredag 2. februar kl 1830-20

PÅMELDING: til Gunhild (eier Flora yoga studio) via SMS tlf 948 73 966 innen 31. januar. Begrenset antall plasser. Trenger minimum seks påmeldte for å holde worksho. *Det holder ikke å trykke SKAL i fb eventen.*

PRIS: kr 400 kan betales via VIPPS tlfnr 948 73 966 eller via nettbank nr 3790 16 10321. Vennligst skriv 'GONG' i meldingsfeltet. Tusen takk!

TA MED: Du trenger yogamatte, pute og to tepper. Om ønskelig ta med varme sokker/leggvarmere. Om ønskerlig kan du låne utstyr ved studioet (matte, pute, teppe, bolster).

Litt om workshop holder: Ole Edvard har musiker bakgrunn og har jobbet i mange år på kulturskolen i Florø. Hans instrument er trompet og slagverk samt korpsdireksjon. Ole Edvard har utdanning i systemiske konstellasjoner og har jobbet med dette siden 2005. Ole har holdt gongbad siden 2015 i Florø etter endt utdanning i gongspill. Ole har også drevet med yoga de siste 20 år og har tatt kurs i både inn og utland. Blant annet i India

Billetter

  • GONGBAD

    Inkluderer te etter gongbadet er ferdig.

    NOK 400.00
    +Tjenestegebyr på NOK 10.00
    Salget ble avsluttet

Total

NOK 0.00

Dele dette arrangementet

bottom of page