top of page

Før første time

Vi tror yoga er så mye mer enn å bare rulle ut matta en time. Det handler om å bygge et fellesskap, og vi er her for deg!

Vi vet at det å komme i gang kan være skremmende, spesielt hvis du aldri har prøvd yoga eller har vært borte fra din praksis en stund. Uansett hva som er tilfelle, er vi her for deg! Våre lærere ELSKER å ønske velkommen nye studenter, enten nye til praksisen eller bare nye til studioet vårt. Vårt mål er å gjøre overgangen til Flora yoga studio enkel og GØY!

 

Første time GRATIS

 

Din første time med oss ​​er alltid GRATIS! Etter det tilbyr vi massevis av flotte tilbud på medlemskap! Vennligst ta kontakt om du har spørsmål om hvilke er det beste medlemskapet for deg.

 

Hvilken time skal jeg ta først?

 

Hvis du faller inn i kategorien ny til yoga eller ikke har praktisert på en stund, anbefaler vi å begynne med en roligere time som feks Rolig yoga, Yin yoga, YinYang yoga. Disse timen roer ting litt ned og du får være i stillingene litt lengre, noe som gir deg, studenten, mer tid til å komme inn i sporet av ting. Ikke glem, vi alle har hatt vår første time på et tidspunkt!

Hvis du føler deg mer eventyrlysten, liker å svette, eller har en mer vanlig praksis, så sjekk ut timene med litt mer varme som Ashtanga, Yogaflyt og Hot yoga.

Vi er alle forskjellig –noen søker varme, utfordrende stillinger for kropp og sinn, mens andre ønsker å roe ned og lære å puste med magen.  Prøv de ulike yogastiler tilbudt ved Flora yoga studio og kom tilbake der du finner ‘magien’.

 

Hva skal jeg ta med?

 

Ta med egen matte om du har, et håndkle (for Hot yoga) og vann. Glemmer du vannflaska  finner du kopper på benken på kjøkkenet. Flora yoga studio tilbyr matter og tepper til lån. Studioet selger også eko matter i ulike tykkelser. Egen matte er best for hygienen.

Gi oss beskjed hvis du har andre spørsmål. Vi ser frem til å se deg på matta!

bottom of page