top of page

Timebeskrivelse

HOT YOGA er en Ashtanga og Vinyasa yoga inspirert time i oppvarmet rom (ca 27-34 grader). Vi vil i hver time starte med solhilsener, også bevege oss inn i ulike Ashtanga stillinger og/eller Vinyasa flyt (disse vil variere uke til uke). Vi avslutter med avslapning i stillhet.


Vennligst ta med et handkle til å dekke yogamatten din. Det er anbefalt å bli i rommet hele timen. Trenger du en pause, vennligst legg deg ned på matten i en avslapningsstilling.


HOT YOGA har aldersgrense 18 år. Om personer 16-17 år ønsker å delta, blir det bedt om signert tillatelse fra foreldre/foresatte.

En perfekt miks av styrkende yogaflyt kombinert med dype yin strekk asanas for smidighet i hele kroppen. Timen gir både ro og energi.

Enkel & rolig yogatime for alle nivå. En flott nybegynnertime. Yogatimen består av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjons- teknikk og avspenning. Denne timen er en enkel likevel effektiv time som hjelper oss å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga sin største effekt er på sinnet. Som et resultat av praksis, vil du oppleve større ro og sinnsro i ditt daglige liv. I tillegg er yoga et komplett helse- og vedlikeholdssystem for kroppen. Det har evnen til å hjelpe deg tone og forlenge musklene, redusere ryggproblem, gå ned i vekt, forbedre sirkulasjonen, rense dine indre organer, og å frigjøre nervesystemet fra unødig stress.

Yogaflyt er en Ashtanga og Vinyasa basert time hvor du vil flyte i ulike versjoner av solhilsner. Timen inkluderer stående og sittende stillinger foroverbøyninger, bakoverbøyninger, tvister, balanseøvelser og oppnedstillinger. Yogaflyt øker fitness nivået i kroppen og blir anbefalt av treningsbladet iForm. 

Det er et stort spekter av øvelser innenfor yogaflyt, og alle kan finne øvelser som passer for dem. Yogaflyt gir økt bevegelighet i kroppen, økt overskudd og en mer balansert energi, og hjelper plager og besvær som er forårsaket av dårlig sirkulasjon eller lite energi.

Vi har mye fokus på å mykne og åpne kroppen for å øke flyten av prana, livskraft. Når vi ikke klarer å gi slipp på spenninger som har bygget seg i kroppen pga stress, øker det kroppens stressrespons.

 

Yin yoga lærer deg deg å gi rom for livets langsomhet. Yin yoga har fokus på det stille, dype og restituerende. Kombinasjonen av stillinger har sin inspirasjon fra taoistisk og restorativ yoga. Alle stillingene gjøres sittende eller liggende, og vi holder hver posisjon i 3-5 minutter. Fokus underveis blir på meridianene (energibanene), organer, muskelavspenning og strekk i bindevev.

 

Denne herlige rolige timen er en god motvekt til byens travle liv, og en god komplementær praksis til dynamisk yoga. 

Ashtanga yoga er en serie av yogastillinger som alltid er den samme uansett hvor i verden du praktiserer Ashtanga yoga. Timen begynner med solhilsener før vi beveger oss inn i en stående serie og en sittende serie. Timen avsluttes alltid med avslapning. Ingen erfaring nødvendig. Denne timen styrker kropp og sinn og smidighet.

Please reload

bottom of page