top of page

Sun, Apr 14

|

Florø

INSPIRASJONSDAG MED HENRIETTE LIEN

Yoga, meditasjon & påfyll med kjendislærer Henriette Lien.

Tickets are not on sale
See other events
INSPIRASJONSDAG MED HENRIETTE LIEN
INSPIRASJONSDAG MED HENRIETTE LIEN

Tid og sted

Apr 14, 2024, 10:30 AM – 4:30 PM

Florø, Markegata 61, 6900 Florø, Norway

Gjester

Om arrangementet

KJENDISLÆRER HENRIETTE LIEN KOMMER TILBAKE TIL FLORØ OG Flora yoga & velvære studio SØNDAG 14. APRIL 2024

Sett av datoen 14. april 2024. Dette er en UNIK mulighet å være til stede på matta med Henriette Lien i Florø. Henriette tilbyr en inspirasjonsdag med påfyll, yoga, pust & meditasjon. Les nedenfor om denne fantastiske yoga opplevelsen i Florø søndag 14. april 2024.

Inspirasjonsdag med yogalærer og coach Henriette Lien (Mentalt og fysisk påfyll)

Har du nok energi i livet ditt- til å leve dagene sånn du ønsker? Hvordan kan du skape energi i hverdagen? Hvorfor velger du det du velger? - og er du bevisst på mønstrene dine som er med på å styre og skape livet ditt? Bevegelsesmønsteret, ordene du velger, måten du står og går og hvordan du bruker dagene dine. Alt henger sammen med alt. Så denne dagen skal vi dykke ned i dette, - bli bevisst det ubevisste og skru av autopiloten. – gå litt ut av komforsonen og kanskje bli kjent med noen nye sider av deg selv. Vi vil bruke mange forskjellige verktøy. Vi skal gjøre yoga dynamisk og yin. Vi skal utforske det indre landskapet gjennom meditasjon, ha coaching, gjøre movement, og mange andre morsomme ting. Ser vi ikke det store bilde med hvordan vi lever, og våre egne mønster kan vi lett følge i andres fotspor. Og det skal ofte små bevissthets justeringer til for å føle seg mer til stede i eget liv og i egen kropp. Så bli med søndag 14. april 2024 kl 1030-1630 ( lunsj/pause 1300-1345)

Pris kr 1499,-. *BETALING ER PÅMELDING. FØRSTE MANN TIL MØLLA PRINSIPPET GJELDER.* Bindende påmelding/ Ingen refusjon ved avbestilling. Begrensede plasser. 

Dele dette arrangementet

bottom of page